Snoekbaars Dimitri: heerlijke snoekbaarsrecepten.

Recepten > Snoekbaars > Snoekbaars Dimitri (Sandre à la Dimitri)

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 800 gram Snoekbaarsfilet
  • 4 dl witte wijnsaus
  • 100 gram ansjovisboter
  • 12 ansjovisfilets in olie
  • 500 gram aardappels
  • 1 liter visbouillon

bereiding:

  • Breng de visbouillon aan de kook en dan tegen het kookpunt de vis gedurende 15 minuten laten garen.
  • Schil de aardappels, snij ze in gelijke stukken en kook ze in 20 minuten gaar. Klop met de garde stukjes ansjovisboter door de witte wijnsaus.
  • Snij de ansjovisfilets in kleine stukjes en voeg ze bij de saus. Laat de vis uitlekken, schik hem op een voorverwarmde dienschaal, geef er de aardappels rondom heen en schenk de saus over het geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *