Gestoofde Snoekbaars.

Recepten > Snoekbaars > Gestoofde snoekbaars.

hoofdgerecht, voor 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo verse snoekbaarsfilet
  • 1/2 liter naturelle sla dressing
  • kopje water
  • 1 sjalotje
  • 1 beker crème fraiche .

Bereiding;

  • Was de filets en dep ze droog.
  • Zout en peper de vis
  • Snijd het sjalotje fijn en fruit deze in de pan aan.
  • Leg de vis in deze pan en doe de sla dressing + het kopje water erbij. 
  • Laat de vis nu rustig gaar stoven op een laag vuur.
  • Vis is gaar na ongeveer 20 min.
  • Giet naar wens het sap van de vis af in een klein pannetje en doe daar de crème fraîche doorheen.
  • Even doorkoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *