Snoekbaars in Roomsaus: heerlijke snoekbaarsrecepten.

Recepten > Snoekbaars > Snoekbaars in roomsaus

Ingrediënten:

  • 1 kg Snoekbaars
  • ¼ liter room
  • 3 takjes salie
  • Peper Zout
  • 100 g champignons
  • 1 Sjalotje Margarine

bereiding:

  • Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Vet een wijde ovenschotel dik in met margarine.
  • Bedek de bodem met de champignons en strooi er 1 fijngehakt sjalotje en 3 takjes salie over.
  • Leg hierop de schoongemaakte snoekbaars, snoek of karper en bestrooi deze met zout en peper en giet er ¼ liter room over.
  • Stoof de vis in een voorverwarmde oven van 175 gr. C in ca. 45 minuten gaar. Bedruip de vis regelmatig met het stoofvocht. Verwijder de salie en serveer de vis in de saus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *