Zwarte Markt Beverwijk

Plaatsen > Zwarte Markt Beverwijk

‘Zwarte’ Markt (hal 1 t/m 5)
Waar het in 1980 allemaal begon!
Duizenden koopjes, honderden kramen, voor elk wat wils tegen bodemprijzen. Geniet van de gezellige terrassen van Vlaamse friet of koffie met gebak. In Hal 2 elk weekend ‘live’ muziek. In hal 3 vindt u enkele ondernemers die in waardige en nuttige 2e hands artikelen handelen.

Grand Bazaar (hal 4 en 21 t/m 28)
Hier vindt u alles voor uw persoonlijke en huiselijke aankleding. Van nagelverzorging tot tapijten en leren jassen. De buitenmarkt is zeker een bezoek waard wanneer u op zoek bent Haar leuke kleding voor een aantrekkelijke prijs. Op ‘De Boulevard’ van De Bazaar kunt u flaneren en genieten van vermaak en entertainment.

Oosterse Markt (hal 31 t/m 35)
Geniet van de specialiteiten in de enorme groentestraten, op het kruidenplein, bij de Oosterse warme bakkers en de Oriëntaalse slagers. U wordt geknipt en geschoren op de kappersgalerij. In het ‘Goudstraatje’ vindt u prachtige sieraden. Geniet van de kleuren en klanken in deze smeltkroes van culturen!

Computermarkt (hal 36)
De hal voor de bits en bytes liefhebber. Nieuwe en 2e hands hard- en software tegen absolute bodemprijzen. Alles wat met computers to maken heeft.

Hal 30
Kom op bezoek bij de jongste boreling van De Bazaar! Hier vindt u allerlei Aziatische diensten en producten; van manicure en massage tot Boeddhabeelden. Op het Aziatische eetplein kunt u genieten van uiteenlopende traditionele gerechten. Bezoek ook de Oriental Supermarkt van ruim 1.200 m2. Oriental Supermarkt is geopend van dinsdag t/m zondag.

Routebeschrijving
Vanaf Amsterdam A9 richting Alkmaar
Vanaf Amsterdam neemt u de A9 Amsterdam-Alkmaar. U neemt de Wijkertunnel en verlaat vervolgens bij afslag 8 (Bazaar) de snelweg. Aan het eind van de afrit gaat u bij de rotonde linksaf over de snelweg. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor en bij de derde rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). Aan de rechterkant bevindt zich het parkeerterrein P1 .
SLUIPROUTE: vanaf Amsterdam Sloterdijk (N202) naar Beverwijk!

Vanaf Alkmaar A9 richting Amsterdam
Vanaf Alkmaar neemt u de A9 Alkmaar-Amsterdam. U neemt afslag 8 (Bazaar), aan het einde van de afrit volgt een rotonde, u gaat linksaf. Bij de tweede rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). Aan de rechterkant bevindt zich het parkeerterrein P1 .

Vanaf Zaandam (N246)
Vanaf Zaandam (N246) neemt u de tweede rotonde links (Wiikermeerweg), vervolgens de eerste weg rechts (Randweg) en clan de eerste links (Industrieweg). Aan uw rechterhand bevindt zich het parkeerterrein P4.
SLUIPROUTE: vanaf Zaandam (N246) via Uitgeest (N203) naar Beverwijk (A9).

Vanaf Haarlem (N208)
Vanaf Haarlem rijdt u via de N208 richting IJmuiden-Velsertunnel naar Beverwijk (A22). U neemt direct na de Velsertunnel afslag Bazaar. Bij de stoplichten gaat u linksaf (Parallelweg). De borden P Bazaar leiden u vervolgens naar de parkeerterreinen van De Bazaar.

Route per openbaar vervoer
De Bazaar ligt op 10 minuten lopen vanaf het NS-station Beverwijk. Routeplanner voor het openbaar vervoer: www.9292ov.nl; www.ns.nl.

Buslijn
Tussen het NS-station Beverwijk en De Bazaar rijdt elk half uur bus 76. De bus stopt bij de entree van de ‘Zwarte’ Markt en voor de Oosterse Markt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *