Snoekbaarsfilets met rode port: heerlijke snoekbaarsrecepten.

Recepten > Snoekbaars > Kleine Snoekbaarsfilets met rode Port

Ingrediënten:

  • 4 snoekbaarsfilets
  • wortelen,
  • rode port,
  • 4 sjalotten,
  • 4 dl room,
  • fleuron.

Bereiding:

  • De gehakte sjalotten aanstoven met een weinig boter en de snoekbaarsfilets erop leggen.
  •  Blussen met 2 dl rode port. Intussen een brunoise (dobbelsteentjes) van wortelen snijden en aanstoven .
  •  De jus van de vis laten inkoken en afwerken met room en kruiden en laten indikken. 
  • De brunoise bij de saus voegen. 
  • De vis op een schotel leggen, de saus erover gieten en afwerken met fleuron. 
  • Opdienen met gegratineerde aardappeltjes.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *