Snoekbaars met champignons en kervelsaus.

Recepten > Snoekbaars > Snoekbaars met champignons en kervelsaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 snoekbaarsfilets
  • kleine ui
  • blik gesneden champignons
  • zachte mosterd
  • room
  • maïzena
  • kervel ( potje of diepvries)

Bereiding:

  • Ovenschaal insmeren met boter daarop de snoekbaarsfilets leggen en bestrooien met peper en zout.
  • Ui fijnsnijden en de champignons hakken, dit mengsel over de snoekbaarsfilets strooien (kan ev. in de snoekbaarsfilets gerold worden en dan vastzetten met een cocktailprikker)
  • Roer 3 lepels zachte mosterd en 2 lepels maïzena los in 2.5 dl room,
  • voeg 3 eetlepels gehakte kervel blikje of diepvries toe en giet dit over de vis.
  • 10 – 20 min. in voorverwarmde oven van 180.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *