Pittige snoekbaars uit Spanje: Snoekbaars recept.

Recepten > Snoekbaars > Pittige snoekbaars uit Spanje.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 moten Snoekbaars.
  • 4 sjalotjes.
  • 4 tenen knoflook.
  • cayennepeper.
  • 4 trostomaten 
  • 1 glas witte wijn 
  • 100 gram kruidenboter 
  • 2 bosuitjes en 200 gram oude geraspte kaas.

Bereidingswijze: 

  • oven voor verwarmen op 200 graden, sjalotjes in ringen snijden knoflook persen tomaten in plakjes snijden de snoekbaars in de met de kruidenboter ingevette ovenschaal doen.
  • de vis met de knoflook bestrijken en de sjalot en de tomaat over de snoekbaars verdelen de witte wijn er over gieten en het geheel bestrooien met cayennepeper en de fijn gesneden bos uitjes het gerecht tenslotte bestrooien met de kaas.
  • de ovenschaal 20 min in het midden van de oven plaatsen

lekker met gebakken aardappeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *